Del Friscos
3237 Boul Des Sources
Dollard-des-Ormeaux, QC
H2Z 1H8
(514) 683-4444
Rating:
4 out of 5 stars
(
67 reviews)
Hours: Sun 12pm-10pm;
Mon 11am-10pm;
Tue-Thu 11am-11pm;
Fri 11am-1am;
Sat 12pm-11pm
Status: Closed
Payment Methods: Visa, MasterCard
Reviews
awesome: a perfect place for a date. they are known for their oven pizzas and their wide selection of wine! happy hour runs from 5 to 7 pm. i really love the saffron mussels!
Rated 5 stars by hello!jello!
on September 12, 2010
small secret: if you discover this small place, you will shortly realize that it's really good!
Rated 4 stars by Flower Power
on September 10, 2010
Super!: Dimanche soir, je suis allé souper là avec ma femme et mon fils. Nous avons tout les trois commandé du veau, chacun à notre goût et nous avons tous été renversé par la qualité et par la quantité. Service professionnel et attentionné de la part de David. Entrée, plats principal et vin (Brouilly) pour trois personnes à $120. Imbattable!
Rated 5 stars by fiery aries
on March 04, 2009
Nous avons fait une fête d'employés avec 30 personnes dernièrement dans la section bar du restaurant...: Nous avons fait une fête d'employés avec 30 personnes dernièrement dans la section bar du restaurant et nous avons été reçu d'excellente façon. Service rapide par un staff sympatique. Ambiance chaleureuse et décontracté. I highly recommend!
Rated 5 stars by The Publisher
on March 02, 2009
Information from the business
Specialties<br/><br/>Located in the heart of the West Island, Del Friscos is a treasure offering Creative Italian American cuisine in a cozy and welcoming ambiance.<br/><br/>Pasta, Pizza, Happy Hour
by yelp
on February 20, 2014 from yelp
Del Friscos is beloved by its patrons for its fresh Italian American cuisine; the perfect balance of fresh ingredients, simplicity and ingenuity has been sparked in order to offer delectable food at every turn.The menu offers something for every palate, from traditional Italian pastas, to a delicious variety of fresh salads, to signature veal and wood-burning oven pizzas. Each dish is carefully...
by opentable
on September 06, 2012 from opentable