Le Club Chasse et Peche
423 Saint-Claude
Montreal, QC
H2Y 3B6
(514) 861-1112
Évaluation:
4½ out of 5 stars
(
69 reviews)
Heures: Tue-Sat 6pm-10:30pm
Statut: Fermé
Modes de paiement: Visa, MasterCard, American Express
Description
Coming Soon!
by binglocal
on 02 février 2015 from binglocal
Commentaires
Succulent!: Le meilleur canard que j'aie mangé dans ma vie... j'en salive encore! Tout était très bon. Juste, l'entrée de salade était très ordinaire, mais le repas principal et le dessert (Amareto) étaient supers bons! Les plats sont chers mais la qualité est là.
Rated 5 stars by maria
on 19 août 2009
Une des 5 meilleures tables de Montréal: Le sevrice est parfait. SYmpathique, chaleureux, discret.<br/>
La bouffe est brillante, souvent surprenante. Les pétoncles en entrée : c'est un must. Le risotto aux champignons avec foie gras est un plaisir suprême. La sommelière est efficace et sait arriver avec de belles surprises. L'été, y'a une terrasse tout à fait charmante qui surplombe un jardin d'époque. Oui. Oui. Oui.
Rated 5 stars by Martin1
on 10 décembre 2008
Commentaires éditoriaux
The name Hunting and Fishing Club doesn't suggest fine dining, but here chasse et pêche more accurately means "new-school surf and turf." The seasonal menu might include chilled sweet pea soup garnished with fried oysters, or a boar chop drizzled with corn purée. Since its 2005 opening, "Chasse" -- as it is known by fashionable insiders -- has become the restaurant of choice for romantic...
Rated 5 stars by frommersca
on 14 décembre 2011 from frommersca
Feel like you’ve discovered a deep, dark and tasty secret at the “Hunting and Fishing Club.” Hunting—for the braised venison and roast bison. Fishing—for lobster bisque, seared scallops and tuna tartare. Try not to yell “Release the hounds!” as begging-to-be-devoured dishes arrive. Instead lean back in your leather club chair, take a moment to—aw, forget it! Dive in!
by blackbookmag
on 08 novembre 2008 from blackbookmag
Renseignements sur l'entreprise
Coming Soon!
by opentable
on 25 mars 2013 from opentable