Poisson D'Avril
115, Quai St-André
Québec, QC
G1K 3Y3
(418) 692-1010
Rating:
3½ out of 5 stars
(
23 reviews)
Hours: sun-sat 5pm-12am
Status: Closed
Payment Methods: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club, Gift Certificate, Cash, Carte Blanche, Travelers Check, Interac
Description
Located in the Vieux-Port, across from the market, La Cabane is known for its delectable fish and seafood creations. In a charming dining room reminiscent of a ship's interior, the restaurant serves Mediterranean seafood preparations. Mussels are a favorite menu item, offered in 14 varieties and served in a heaping bowl with fries. Opt for the all-you-can-eat if you have a huge craving or a...
by wcities
on March 07, 2014 from wcities
Reviews
Absolument sublime !: Que ce soit pour un rendez-vous romantique ou pour un repas d'affaire, ce resto saura plaire a tout coup !<br/><br/>Le décor vous emballera et le menu, le poisson en vedette, vous donnera le gout d'y revenir !<br/><br/>Bien situé face au marché du vieux port, il est facile de marché dans le secteur du vieux port après son repas !<br/><br/>À ne pas manquer !
Rated 5 stars by B labbe
on August 23, 2010
Editorial Reviews
Nautical trappings that include model ships, marine prints, and mounted sailfish make the intention clear here: The menu is packed with seafood, including some combinations of costly crustaceans responsible for the stiffer prices. A crowded bouillabaisse Provençal fits in calamari, scallops, shrimp, mussels, and rouille. Mixed grills and pastas are also available. In good weather, there's a...
by frommersca
on December 14, 2011 from frommersca
Information from the business
Depuis 1991, le Poisson d'Avril ravît sa fidèle clientèle de sa bouillabaisse, ses moules à volonté, ses poissons frais et ses grillades de boeuf, agneau et gibier. Le Poisson d'Avril, c'est aussi un service traiteur professionnel et attentionné, à la hauteur de la réputation du restaurant. <br/><br/>Premier restaurant de Québec à être dévoué exclusivement à la promotion des...
by 411ca
on May 28, 2011 from 411ca