Restaurant L'Echaude
73, rue Sault-au-Matelot
Quebec, QC
G1K 3Y9
(418) 692-1299
Rating:
4 out of 5 stars
(
37 reviews)
Hours: Sun & Sat 10am-2:30pm, 5:30pm-10pm;
Mon-Fri 11:30am-2pm, 5:30pm-10pm
Status: Open
Payment Methods: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club
Description
Started in 1984, Restaurant L'Echaudé was a dream conceived by five travelling friends who had a passion for food. From inspirations which they gathered from Paris and New York, Restaurant L'Echaudé was born. The theme of the restaurant is, fine dining experience at an affordable price. The menu here is seasonal and local organic ingredients form the base of every dish. Their wines are also...
by wcities
on February 23, 2014 from wcities
Reviews
un des meilleurs restaurants à Québec: Je recommande ce restaurant très fortement.Le prix est un plus élevé mais cela en vaut le coût.De l'entrée au dessert, tout était parfait et la carte des vins est excellente. Il y a des vins avec des prix abordables compte tenu de la qualité du restaurant et cela est très apprécié.Petit détail, pour manger sur la terrasse l'été, il faut patienter car on ne peut réserver pour l'extérieur mais l'attente en vaut la peine.
Rated 5 stars by bochant
on February 06, 2012
Grand restaurant: J'ai été mangé là une fois et j'y ai probablement fais un des meilleurs repas de toute ma vie. Grande attention à tous les niveaux. Ce n'est pas un restaurant de tous les jours, mais quand on peut se le permettre, ça vaut la peine. Les vins suggérés étaient parfaits pour les mets commandés. Textures, goût, service,... presque tout étais parfait ! Bravo ! Surpris du commentaire précédent. J'espêres qu'ils ne tomberont pas dans le piège "touristique". N'oubliez jamais qu'une fois la saison touristique terminé, ce sont les "locaux" qui font survivre les restos !
Rated 5 stars by Lewolf
on August 08, 2009
Editorial Reviews
A chic beige-and-green bistro, L'Echaudé attracts a mix of businesspeople and tourists because of its location between the financial and antiques districts. Lunch offerings include duck confit with fries and fresh salad. Highlights of the three-course brunch are eggs Benedict and tantalizing desserts. The decor is modern, with hardwood floors, a mirrored wall, and a stainless-steel bar where...
by fodorsca
on September 21, 2008 from fodorsca